Het People Work Technology Café is een interactief Internet TV programma

Elke laatste dinsdag van de maand ontvangen moderators Richard Bordes en HP van Tilburg gasten uit de wereld vande ICT bij een Managed Service Provider (MSP) ISP, Vendor of distributeur op lokatie. In een uur durende digitale talkshow worden, afgewisseld door muziek, steeds weer nieuwe gasten aan het woord gelaten over alle trends en ontwikkelingen in de wereld van People Work Technology. Het People Work Technology Café is een voorzetting van het bekende en populair MSP Café en richt zich nog meer op de verhalen achter de ICT.

Interactief

Richard Bordes ontvangt gasten aan zijn stamtafel voor een goed gesprek in een gezellige sfeer. Maar altijd met een zeer informatieve inhoud en onderhoudend. HP van Tilburg leest zijn column voor en ontvangt gasten aan zijn bar. Maar natuurlijk is er ook live muziek. Zo maak je niet alleen live je eigen internet TV show op je eigen locatie. Maar kan je ook nodig je ook al je relaties en  klanten en prospects uitnodigen om dit zelf mee te maken. Zij zijn namelijk altijd een onderdeel van het programma. En achteraf krijg je direct alle interviews als losse video’s in je bezit. Je maakt dus live content die je kan delen via je website, nieuwsbrieven en sociale media. Vanzelfsprekend wordt het People Work Technology  Café direct live uitgezonden op Youtube en via LinkedIn Live. Iedereen kan dus meekijken en praten. Na de uitzending is het Café ook intergraal te beluisteren als Podcast op Spotify.

 

People Work Technology Café bij jou ?

Bij jou een People Work Technology Café organiseren? Dat kan natuurlijk altijd! Neem dan gewoon rechtstreeks contact op met :

Richard Bordes ( 06-15013936) of HP van Tilburg (06-53664646)

 

De uitzendingen bekijken

Alle video’s van het People Work Technology  en  MSP Cafe zijn beschikbaar op ons Youtube kanaal. Bekijk ze hier:

 

 

 

Policy m.b.t. tot uw gegevens: Policy Gegevens gebruik

 

People Work Technology Café bij jou ?

Bij jou een People Work Technology Café organiseren?
Dat kan natuurlijk altijd! Neem dan gewoon rechtstreeks contact op met :

Richard Bordes ( 06-15013936) of HP van Tilburg (06-53664646)