null

Advies, Intergratie en Adoptie

WorkplaceBuddy

MEER KENNIS = MEER PRODUCTIVITEIT

WorkplaceBuddy helpt om medewerkers meer plezier te laten ervaren en productiever te worden met Microsoft 365, ontlast support, en verhoogt je Microsoft 365 ROI!

  • Algemene kennis van Office 365 en MS Teams specifiek is beperkt;
  • Schaalbare continue ondersteuning aanbieden is een uitdaging;
  • Meer kennis levert meer productiviteit en meer plezier

Microsoft 365 – de hele office suite, maar zeker ook Microsoft Teams biedt veel nieuwe mogelijkheden. Echter, de meeste mensen weten deze mogelijkheden niet te benutten: Zondevoor de investering in MS365 en het potentieel dat je werknemers hebben!

Het probleem

Iedereen persoonlijk begeleiden is ontzettend belangrijk, maar niet voor altijd te continu- eren: erzijn veel mensen, mensen hebben verschillende vaardigheden en behoeften, 75% wordt binnen 3 dagen vergeten (vergeetcurve) en e-learning is vaak niet relevant of aan- sprekend. Dit alles resulteert in een gebrek aan productiviteit, een lagere impact van de adoptieaanpak en een verhoogd aantal tickets met functionele vragen.

Maak kennis met WorkplaceBuddy!

WorkplaceBuddy is de persoonlijk- en schaalbare oplossing vanuit Microsoft Teams om iedereente helpen plezier en productiviteit met Teams en Microsoft 365 te verhogen door middel van (1)een interview om je profiel en digitale vaardigheid te bepalen, (2) een persoonlijk leerpad, (3)gerichte proactieve campagnes met relevante tips en learnings, en (4) antwoorden als een dienst op Microsoft 365-vragen namens de chatbot en ons sup- portteam!

Meer weten over hoe je de organisatie productiever kunt krijgen in het gebruik met Office 365 en MS Teams?

Mail met Sjoerd Koolen

Partner WorkplaceBuddy

s.koolen@workplacebuddy.com

Een service rechtstreeks vanuit de Teams-app

WorkplaceBuddy is geen gewone e-learningtool of chatbot, het is een service: er worden voortdurend nieuwe proactieve

campagnes gemaakt, gericht op specifieke doelgroepen. Microsoft 365 e-learnings en campagnes worden continu bijgewerkt, en vragen worden beantwoord door de chatbot en ons supportteam, zodat al je collega’s continu verder worden geholpen!

Een beetje van WorkplaceBuddy en een beetje van jezelf

Vanuit de WorkplaceBuddy-portal kun je alle statistieken van je organisatie bekijken enkun je je eigen e-learnings, chatbot-gesprekken, proactieve campagnes voor doelgroepen en antwoorden op inkomende vragen toevoegen.

Voordelen

Wanneer WorkplaceBuddy wordt toegepast, wordt iedereen op een persoonlijke manier geholpen. Medewerkers ervaren plezier, je kunt meer impact maken, tickets worden vermin- derd, de 365-investering wordt beter benut en algehele pro- ductiviteit wordt verhoogd! Herinner je je nog die dagen datje dezelfde training gaf aan iedereen in jullie organisatie?