null

Add-On Software

Nec Univerge Blue

Ultieme MS Teams integraties vanuit de Cloud.

.

DE SLIMME WERKPLEK VAN MORGEN, VANDAAG !

Waar uw medewerkers ook actief zijn – op kantoor, thuis of onderweg – het is belangrijk dat zij met de juiste communicatie tools zijn toegerust om optimaal, veilig en realtime te kunnen samenwerken. Met UNIVERGE BLUE communiceren organisaties volledig via de cloud. Daarmee zijn de communicatiesystemen altijd up to date en is inrichting van de klantcontact- processen optimaal flexibel en toekomstbestendig.

UNIVERGE BLUE CONNECT, DE PERFECTE AANVULLING OP MICROSOFT TEAMS

UNIVERGE BLUE CONNECT biedt twee volledig geïntegreerde opties voor het toevoegen van een uitgebreide, cloudgebaseerde Unified Communications-oplossing aan Microsoft Teams. Kies op basis van uw zakelijke behoeften tussen het integreren van de kracht van CONNECT binnen de Teams applicatie of het gebruik van een Teams-specifieke versie van CONNECT om zij aan zij met Teams uw zakelijke communicatie te verbeteren.

UNIVERGE BLUE CONNECT MET MICROSOFT TEAMS

Haal het beste uit beide werelden met UNIVERGE BLUE CONNECT en Microsoft Teams, samengebracht. UNIVERGE BLUE CONNECT met Microsoft Teams is speciaal ontworpen voor bedrijven en overheden die hun samenwerking hebben gericht op Teams en biedt deze organisaties het beste van twee werelden. Ontworpen voor bedrijven die betrouwbare, uitgebreide professionele PBX-functionaliteit willen integreren in hun Microsoft Teams-applicaties. Dit zijn de voordelen van NEC UNIVERGE BLUE geïntegreerd met MS Teams :

Juiste apps

De juiste apps voor de juiste services: Gebruikers blijven chats, vergaderen en bestanden binnen Teams gebruiken. De CONNECT desktop- en mobiele applicaties zullen gebruikt worden voor alle telefoon gerelateerde services.

Meer weten over alle mogelijkheden van UNIVERGFE BLUE in combinatie met Microsoft Teams ?

Bel en mail met Ronald Schapendonk (06 2056 9139) of ronald.schapendonk@emea.nec.com

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik: Alle CONNECT samenwerkingsfuncties (chatten, vergaderen en het delen van bestanden) zijn uitgeschakeld, zodat gebruikers geen verwarrende opties gepresenteerd krijgen.

CRM- integraties

Geavanceerde mogelijkheden: Naast communicatie via een cloud-PBX op bedrijfsniveau, hebben organisaties zonder extra kosten toegang tot contact center- en CRM-integraties.

Cloud PBX functionaliteit

Maak Microsoft Teams nog krachtiger met de zakelijke Cloud PBX functionaliteit van UNIVERGE BLUE CONNECT. Zo komen Telefonie, video en chat op een optimale manier samen.

Naadloze eindgebruikerservaring: Gebruikers kunnen oproepen beheren via de native Teams-applicaties, zonder dat aanvullende training nodig is.

Geavanceerde mogelijkheden:

Maak gebruik van de zakelijke belfuncties van CONNECT, waaronder automatische assistent, oproepwachtrijen, automatische bedrijfsbrede gespreksopname en meer binnen de Teams-applicaties 24/7 ondersteuning: Met toonaangevende 99.999% uptime SLA.

Eenvoudig beheer – EEN online portal

In de eenvoudige online beheerportal kunnen alle gebruikers stap voor stap worden opgezet en kan 24/7 het cloud communicatie platform worden beheerd.