null

Add-On Software

Tollring

Meer informatie halen uit het gebruik van Microsoft Teams

TOLLRING BIEDT GEAVANCEERDE DATA, IN- FORMATIE EN KENNISTOOL! 

Tollring is een toonaangevende softwareontwikkelaar die data visualisatie en busi- ness intelligence tools levert die helpen bij het beheren, begrijpen en controleren van een breed scala aan communicatie-informatie, middelen en activa

Business Analytics

Met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Europa, Verenigde Staten, India en Australië is Tollring gespecialiseerd in Business Analytics, Call Recording oplossingen, Telecom Expense Management en Fraudedetectie. Onze innovatieve oplossingen worden intern ontwikkeld en gedistribueerd via een uitgebreid wereldwijd partnernetwerk. Jaar na jaar groei bij Tollring betekent dat ons bedrijf voortdurend evolueert, maaronze kernwaarden blijven dezelfde: teamwork, integriteit, energie en prestaties. Continue nieuwe ontwikkelingen zoals begin dit jaar de introductie van Analytics 365 voor integratie met Microsoft Teams.

Wat is Analytics 365?

Analytics 365 is een native app voor Microsoft Teams, toegankelijk via de Microsoft AppSource marktplaats en toegankelijk binnen Microsoft Teams. Analytics 365 biedt bruik- bare inzichten in samenwerking voor betere bedrijfsprestaties. Analyse van customer engagement activiteiten entrends bevordert efficiëntie in de communicatie voor een uitzonderlijke klantervaring. De app helpt organisaties te begrijpen hoe bedrijfsverande- ringen van invloed zijn geweest op klantinteracties, teamprestaties en het welzijn van medewerkers. De intuïtieve dashboards tonen samenwerkingstrends, deelname, activiteit en sentiment, evenals kwaliteitsproblemen die zowel interne als externe interacties binnen Microsoft Teams kunnen beïnvloeden. Het beleid voor de bescherming van bedrijfsge- gevens en de individuele privacy worden gehandhaafd door een strakke integratie met Microsoft 365 admin-machtigingen.

Wat doet Analytics 365?

Analytics 365 wordt gebruikt om teams op afstand te beheren, mensen te motiveren en klantbetrokkenheid te stimuleren binnen Microsoft Teams. Dit slimme instrument geeft inzicht inexterne samenwerking en maakt een betere profilering mogelijk. Zo kan er op basis van de data worden gekeken hoe goede relaties nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn, slecht presterende relaties te verbeteren en inzet van middelen op onrenda- bele relaties te verminderen.

Wilt u meer weten over onze user cases of wil je reseller/MSP partner worden

Bel of mail Erica Bleij

erica.bleij@tollring.com

0621382107

Meer inzicht

Zo krijgen organisaties die Tollring software gebruiken inzicht op klantcontacten binnen Teams en via directe routering:

  • Hoe communiceren individuen en cross-functionele teams met externe belanghebbenden?
  • Welke teams werken extern samen als essentieel onderdeel van hun rol?
  • Worden de KPI’s voor wachtrijen gehaald?

Wie heeft het meeste baat bij het gebruik van Analytics 365 ?!

Zakelijke klanten:
Elke organisatie die Microsoft Teams gebruikt OF Microsoft Teams wil gaan gebruiken

Gebruikers van MS Teams:
Elk individu dat Microsoft Teams gebruikt of wil gebruiken om zijn kernactiviteit te helpen leveren

Afdelingen met veel klantcontact
Verkoop, HR, Marketing, Klantenservice, Senior Management, IT en ieder individu.