null

Connectiviteit, Mobile & Trunking

Speakup

Veelzijdige Communicatie-aanbieder

Cloudtelefonie waarop je kunt bouwen

Microsoft Teams staat steeds vaker in het hart van elke organisatie. Het is het startpunt van veel interne en externe communicatielijnen. Met de juiste koppelingen kan ook vaste en mobiele telefonie via MS Teams gerouteerd worden. Speakup is een aanbieder van een rijk pallet aan producten en diensten waarmee de totale communicatie van elke organisatie ontsloten kan worden. Via een landelijk dekkend netwerk van partners kunnen deze diensten worden ontsloten en geïntegreerd tot sluitend plan voor in- en uitgaande communicatie. Dit zijn de producten en diensten die Speakup via haar partners aanbiedt:

Connectiviteit vast: De basis van elke cloudtelefonie-oplossing, waaronder MS Teams, is breedband. Speakup biedt in heel Nederland perfecte breedbandverbindingen. Zowel alleen een gespecialiseerde datalijn voor telefonie of een breedbandverbinding waar ook internet overheen gaat.

Connectiviteit mobiel: We bellen en werken steeds meer mobiel, waarbij de smartphone ons belangrijkste instrument is. Ook vaste telefonie, via Teams of een ander platform, wordt steeds vaker op de smartphone afgehandeld. Speakup biedt een mooi portfolio aan simkaarten waarmee niet alleen tegen concurrerende tarieven gebeld kan worden, maar belangrijker nog, de vaste telefonie (zoals Teams, Xelion of andere cloudoplossingen) volledig mee geïntegreerd kan worden. Deze integratie kan over het GSM of datanetwerk, waarbij Speakup de beschikking heeft over twee netwerken. De klant kan vervolgens beide netwerken bundelen tot één bedrijfsbundel, zodat bereikbaarheid geoptimaliseerd wordt.

Trunking: Voor het uitbellen via Teams naar vaste en mobiele nummers, anders dan rechtstreeks naar een andere Teamsgebruiker, is een zogenaamde SIP-trunk nodig: oftewel de telefonie verbinding en belminuten die in binnen- en buitenland kunnen worden gebruikt. Deze tak van sport is dé specialiteit van Speakup. Met scherpe tarieven en een excellente service is Speakup al geruime tijd één van de vooraanstaande spelers in Nederland.

Direct Routing: Dan is er nog een koppeling nodig tussen de SIP-trunk voor vaste telefonie en MS Teams. Speakup levert hiervoor Direct Routing waarmee van elke MS Teams omgeving snel een volwaardige telefonieomgeving kan worden gebouwd. Mochten er bepaalde telefoniefunctionaliteiten niet aanwezig zijn in Teams, dan kan Speakup putten uit haar eigen VoIP telefonieoplossingen en de samenwerking die er is met Xelion, een volwaardige VoIP telefoniecentrale in de cloud.

Integraties met CRM/ERP, IOT, sms, Chatbots en WhatsApp: Speakup is continue bezig om de volgende stappen in zakelijke communicatie vorm te geven. Daarbij horen ook zeker de koppelingen met CRM-systemen. Maar ook integraties en notificaties die te maken hebben met het primaire proces in retail, dienstverlening, zorg en logistiek staan op de menukaart. Telecommunicatie staat niet meer op zichzelf en dat geldt ook voor alle oplossingen waarbij MS Teams wordt ingezet. Voor al deze koppelingen en uitbreidingen naar webRTC (communicatie via je browser), video, sms-notificaties, WhatsApp en chatbots zijn bestaande klantcases en oplossingen voor handen.

Meer weten of een partner van Speakup vinden?

Bezoek de Website of bel met Speakup via 088 773 2587