null

Add-On Software

Puzzel

Contact Centre voor Microsoft Teams

Puzzel stelt merken in staat om uitzonderlijke ervaringen voor hun klanten te leveren door technologie en mensen te combineren om levenslange relaties te creëren

Wij helpen organisaties bij het leveren van buitengewone ervaringen, voor hun klanten én de medewerkers via hun contactcenter. Ook wel ‘customer experience’ en ‘agent experience’ genoemd. Met slimme cloud technologie, waarbij een vrije kanaalkeuze voor klantinteractie en een integraal klantbeeld centraal staan, kunnen zij op deze manier succesvolle langetermijnrelaties opbouwen.

Ons verhaal

Als een van de eerste spelers ontwikkelden wij cloudgebaseerde oplossingen voor contactcenters. Ons enthousiaste team blijft daarbij nog dagelijks innoveren in de wereld van dynamische klantenservice. Onze bekroonde oplossingen worden gebruikt door bedrijven over de hele wereld, van kleinere organisaties tot multinationals. Zo verbeteren zij de klantenservice, stroomlijnen ze workflows en bieden ze klanten en hun medewerkers meer mogelijkheden. Samen met een sterk netwerk van partners zetten wij ons in om kennis te delen en werken we aan het stimuleren van zakelijk succes en een hogere klanttevredenheid.

“Microsoft Teams is een essentieel strategisch onderdeel geworden binnen de wereld van samenwerking, en Puzzel erkent de noodzaak om haar klanten en partners te ondersteunen bij hun keuzes.” –

 Okey Achonu, Partner Account Manager

Ontdek meer over Puzzel voor Microsoft Teams

www.puzzel.com

1 – Maak verbinding en werk samen met Puzzel Contact Center voor Microsoft Teams

Puzzel’s omnichannel cloud contactcenter-oplossing integreert naadloos met Microsoft Teams om de samenwerking tussen teams en naadloze, gestroomlijnde service te vergroten – waardoor uw agenten blij zijn – en uw klanten nog blijer. Agenten kunnen via Teams verbinding maken met iedereen in uw organisatie, zonder dat ze hun Puzzel Agent-applicatie hoeven te verlaten.

2 – Houd hybride teams verbonden

Microsoft Teams houdt uw agenten verbonden wanneer ze thuis, op kantoor of ergens daartussenin werken. Agenten kunnen chatten met hun collega’s zonder de Puzzel Agent-applicatie te verlaten en vanaf elke locatie deelnemen aan teamdiscussies, waardoor ze betrokken blijven en er minder behoefte is aan interne telefoontjes en e-mailketens.

3 – Stroomlijn uw workflows

Door Microsoft Teams in uw Puzzel Contact Center te integreren, hoeven agenten niet voortdurend te schakelen tussen vensters en tabbladen tijdens interactie met klanten. Agenten kunnen snel advies vragen aan uw backoffice of andere collega’s, zonder de klant in de wacht te hoeven zetten, wat de afhandelingstijden verkort en de klanttevredenheid verhoogt.

4 – Interne zichtbaarheid vergroten

Met Microsoft Teams kunt u de aanwezigheidsstatus en werkagenda’s van uw collega’s bekijken om plannen, vergaderingen en gesprekken beter op elkaar af te stemmen. Heb je een dringende vraag? U kunt direct zien wie beschikbaar is om te helpen en wie het druk heeft of niet aan hun bureau zit.