null

Hardware

Neat

The New Kid on the Block in UC-Hardware

A better way to meet….on Neat

Als je als organisatie – state of art- kwaliteit UC camera’s, schermen en soundbars gaat aanschaffen, dan koop je hardware van Neat.  Ze doen alles net even anders bij Neat. Net even met wat meer kwaliteit, meer vernuft, net even wat mooier design…en vooral veel meer innovatie vanuit een eigenwijs jong en ondernemend merk.  Hiermee wordt de ervaring van een vergadering via MS Teams in alle opzichten optimaal! En !! … misschien in tegenstelling tot wat je zou verwachten voor Scandinavisch design zijn de producten van Neat voordeliger dan wat je zou verwachten ten opzichte van de concurrentie.

Premium a-kwaliteit in audio en video

Over Neat

Neat werd opgericht in Oslo, Noorwegen, door een team van creatieve buitenbeentjes die decennialang baanbrekende innovaties hebben gevormd voor enkele van ‘s werelds meest erkende videocommunicatiemerken.

De slimme camera’s van Neat

Neat verlegt als merk en organisatie voortdurend grenzen. De unieke designed hardware is  ongelooflijk eenvoudig te installeren, in te stellen en te gebruiken.  Er zijn unieke functies om een veiligere, meer verbeterde en boeiende hybride werk- en leeromgeving in de toekomst te ondersteunen. D kristalheldere audio en video kwaliteit van Neat zorgt ervoor dat iedereen – zowel live in de vergaderzaal als elders –  altijd elkaar gelijkwaardig kunnen zien en horen, ongeacht waar of hoe ze zich in de kamer positioneren. De slimme camera’s  van Neat denken mee en laten tijdens de vergadering iedereen op dezelfde uniforme manier in beeld zien.

De toekomst vandaag al beschikbaar

Neat brengt u de toekomst van video vandaag en overbrugt de kloof tussen deelnemers op afstand en deelnemers op afstand als nooit tevoren door elke persoon in de kamer individueel automatisch in te kaderen en ze even dichtbij te presenteren op schermen van externe deelnemers. Deze mogelijkheid geeft jou, je collega’s of studenten het meest ware gevoel tot nu toe om fysiek allemaal samen in dezelfde kamer te zijn.vHieronder een kleine selectie uit de meest innovatieve producten van Neat.

Voor weten of Neat

www.neat.no

Neat Bar

Packs a punch

Neat Bar is een eenvoudig en elegant, compact ontworpen maar zeer capabel vergaderruimteapparaat voor Zoom of Microsoft Teams. Het is perfect voor het brengen van audio en video van superieure kwaliteit naar uw vergaderruimten, huddle of focusruimtes voor maximaal tien personen. U kunt Neat Bar boven of onder een of twee monitoren monteren en wordt geleverd met Neat Pad, ons dynamische aanraakscherm, dat u kunt gebruiken om uw vergaderingen of de beschikbaarheid van de vergaderruimte buiten de kamer te regelen.

Neat Frame
A beautiful way to meet

Het 15,6-inch portretscherm Neat.Frame biedt een optimale lay-outbalans, waardoor directere gesprekken in grotere vergaderingen mogelijk zijn en elke gezichtsuitdrukking of elk gebaar worden opgepikt met een briljante helderheid van 450 nits.

Neat Board

Creativity across the Board.

Het paradepaardje van Neat….

Neat Board is het complete vergaderruimtepakket in een eenvoudig en elegant alles-in-één apparaat. Met zijn meeslepende 65-inch multi-touch scherm, krachtige audiosysteem en veelzijdige groothoekcamera biedt Neat Board u een samenwerkingservaring die verder gaat dan videovergaderingen en draadloos delen van inhoud door annotaties en whiteboarding mogelijk te maken.