null

Hardware

Jabra

De productintegratie verloopt zo naadloos, het wel lijkt of ze voor elkaar zijn gemaakt.

Jabra + Microsoft …dat werkt gewoon. In organisaties die kiezen voor Microsoft Teams gecertificeerde Jabra producten krijgen medewerkers de mogelijkheid effectief te werken in elke omgeving. Van thuiskantoren en persoonlijke ruimten tot vergaderzalen en op de frontlinie, het maakt niet uit waar uw team werkt. Jabra biedt excellente audio en video apparaten. Van headset, speakerphones tot de meest innovatieve videocamera’s.

Premium a-kwaliteit in audio en video

Met de premium a- kwaliteit headsets met active noise cancelling in alle soorten en maten heeft Jabra een lange traditie opgebouwd, waarmee het merk vooraanstaand is in zakelijke communicatie. De Headsets van Jabra worden uiteraard ook in de privé en sportomgeving volop in waarde geschat, waarbij ze alle testen met vlag en wimpel doorstaan.  Bluetooth, DECT en hoogwaardig muziekweergave zijn allemaal standaard kwaliteiten die deze headsets in huis hebben. Ook de speakerphones voor perfecte conference calls behoren al decennia lang tot de beste in z’n soort. Betrekkelijk recent zetten Jabra ook schreden in de videocommunicatie met meteen slimste en meest innovatieve camera’s in het Microsoft Teams speelveld. Dit jaar nam Jabra het voortouw in meeting equity : een techniek waarmee de deelnemers in de meeting room en elders dezelfde ervaring krijgen voorgeschoteld.

 

Foto beschikbaar gesteld door Jabra NL

Close partnership met Microsoft

In Nederland huist Jabra letterlijk in hetzelfde kantoorgebouw als Microsoft, waarmee ze de nauwe banden die deze bedrijven met elkaar onderstrepen. Uiteraard werken de devices –( headsets / speakerphones en videocamera’s-  op alle grote platformen, maar met de groeiende populariteit van

MS Teams zet Jabra volop in op het uitbouwen van het portfolio van MS Teams gecertificeerde producten.  Hierbij een aantal hero- producten uit de ruime range aan Microsof gecertificeerde producten met veelal MS Teams knoppen waarmee gesprekken rechtsreeks kunnen worden aangenomen en beëindigd.

Voor meer informatie

www.jabra.nl

Evolve2 75

De nieuwe norm voor hybride werken. Audiotechniek van wereldformaat voor toonaangevende gesprekskwaliteit. Sommige zeggen “ de beste zakelijke headset nu op de Nederlandse Markt “

Speak 750

Ontworpen om uw vergaderingen kracht bij te zetten met naadloze, hoogwaardige audio.

Versta en wordt verstaan wanneer het erop aankomt. Voer volledig natuurlijke gesprekken via de speakerphone. Omdat beide zijden van het gesprek tegelijkertijd worden uitgezonden, verlopen gesprekken net zoals in persoon.

PanaCast 50

Ontworpen als de eerste intelligente videobar voor het nieuwe normaal.

Verbluffend geluid- Perfect Beeld – Gezichtveld 180 graden- 4k panoramisch beeld-On device AI

In een wereld waarin we meer dan ooit fysiek afstandelijk zijn, hebben organisaties audio en video nodig voor vergaderingen op afstand. Met Jabra’s  toonaangevende professionele audio, geavanceerde en innovatieve 180°-videotechnologie en unieke intelligente functies kunnen mensen met PanaCast 50 optimaal vergaderen op afstand.