null

Connectiviteit, Mobile & Trunking

Gamma Communications

Slimmer samenwerken met Operator Connect

Sinds Covid-19 is online samenwerken niet meer weg te denken; met de terugkeer naar kantoor werd hybride werken de nieuwe standaard. Hybride werken brengt tegelijkertijd ook nieuwe uitdagingen met zich mee, want hoe blijf je verbonden, met elkaar, met collega’s, met partners en met klanten?

Welzijn van medewerkers

Recente onderzoeken tonen aan dat werknemers gebruik willen maken van toepassingen, die hen helpen verbonden te blijven met hun collega’s. Als werkgever is het belangrijk hier adequaat op in te spelen. Om flexibel werken en UCaaS oplossingen succesvol te maken, dienen organisaties hun cultuur en manier van werken te veranderen. Onboarding, training en adoptie door medewerkers hebben aandacht nodig, alleen dan haal je het maximale uit jouw samenwerkingstools. Dit vermindert frustratie, verhoogt de productiviteit en geeft werknemers meer vrijheid om verbonden te blijven via één platform.

Microsoft Teams en Gamma Operator Connect

Microsoft Teams werd als samenwerkingsapplicatie versneld de nieuwe standaard. Inmiddels werken meer dan 270 miljoen mensen wereldwijd maandelijks met Microsoft Teams. Het stelt organisaties in staat om een antwoord te vinden op alle actuele vraagstukken binnen het hybride werken. Dit sluit naadloos aan op de missie van Gamma Communications: mensen in staat stellen om slimmer samen te werken. Sinds begin dit jaar maken Gamma en Microsoft het mogelijk om een extra, fundamentele functie.

FOTO VAN GAMMA COMMUNICATIONS GEKREGEN

Telefonie van Gamma;

Microsoft Teams Operator Connect Met Microsoft Teams Operator Connect heb je een oplossing die op vier punten uitblinkt:

#1 Betrouwbaarheid:

Gamma en Microsoft leveren de Gamma Operator Connect dienst op basis van “Operator Excellence”. Met een back-to-back SLA ben je bij beide partijen aan het juiste adres en werken we samen met jou naar een oplossing. We leveren de dienst op met een QoS verbinding tussen Microsoft en Gamma waardoor je gegarandeerd de beste spraakkwaliteit hebt.

#2 Eenvoud:

De configuratie is gestandaardiseerd en het leggen van de connectie met de provider wordt door Gamma uit handen genomen. Je hoeft dus zelf niet meer met PowerShell in de weer! Telefoonnummers ken je zelf eenvoudig toe aan gebruikers die je hebt aangemaakt in het Teams Admin Center.

#3 Betaalbaarheid:

Gamma levert de Operator Connect dienst tegen aantrekkelijke tarieven. De standaard tarieven zijn tot wel 40% goedkoper dan het Microsoft Calling Plan.

#4 Inzicht:

Er wordt middels voor gedefinieerde API’s informatie uitgewisseld met Microsoft. Binnen het Teams Admin Center heb je zicht op zowel Call Detail Records als Quality Detail Records. Je kwaliteit van Operator Connect is hiermee niet alleen merkbaar, maar ook inzichtelijk en meetbaar..