null

Advies, Intergratie en Adoptie

Eshgro

IMPLEMENTEER SNEL, EENVOUDIG & VEILIG ‘THE SMARTER WORKPLACE

.

Met de Smarter Workplace levert Eshgro alle bouwstenen om de ideale digitale werkomgeving te creëren. Midden daarin staat de Microsoft Office suite met Teams als belangrijke tool.  Deze omgeving onderscheidt zich als het gaat om snelheid, eenvoud en veiligheid. Naast de standaard Microsoft-applicaties worden alle klantspecifieke applicaties ondersteund, inclusief legacy-apps. Eshgro gelooft in flexibiliteit, veiligheid en transparantie en ziet IT als HÉT instrument voor de continue ontwikkeling van de organisatie van organisaties.

 

Eshgro’s Smarter 365 platform

 • Eenvoudig onboarden van medewerkers: ook door afdeling HR
 • Iedereen de juiste applicaties en integraties
 • Smarter 365 is de automatisering van
 • MEETBAAR sneller, eenvoudiger en veiliger
 • Voorkom dat er softwarelicenties wel betaald, maar niet gebruik

Smarter Workplace Eshgro

Het gebruik het Smarter 365 platform van Eshgro stelt IT en HR afdelingen in staat om direct een overzicht te hebben van de kosten en trends per gebruiker, per dienst en per applicatie. De omgeving is sneller en eenvoudiger te beheren omdat de uitrol van nieuwe gebruikers en apparaten geautomatiseerd kan worden. Het beheer van gebruikers, groepen en applicaties wordt eenvoudiger gemaakt. Het Smarter 365 platform geeft ook inzicht in compliance per gebruiker, per applicatie en per device. Bovendien biedt het Smarter 365-platform ragtime rapporten over verschillende KPI’s. Naast de standaard Microsoft-applicaties en gebruikelijke web-gebaseerde applicaties, worden alle klantspecifieke applicaties ondersteund, inclusief legacy-apps.

Smarter 365  betekent:

 • Betere performance en integratie van applicaties;
 • Hogere productiviteit van de medewerkers door het werken in één moderne werkplek
 • Snel en zelfstandig uitrollen van nieuwe devices aan de hand van 200+ veiligheidsinstellingen.

De werkplek bestaat uit vier hoofdonderdelen:

 1. Microsoft Modern Workplace;
 2. De bedrijfsspecifieke applicaties;
 3. Het unieke en gepatenteerde Eshgro Smarter 365 platform;
 4. Digital Process Automation.

Meer weten of een afsrpraak plannen

www.Eshgro.nl

De voordelen van Smarter 365

Eshgro’s Smarter 365 helpt klanten met hun transitie naar de cloud en zich aan te passen aan de versnellende verandering van technologie door digitale transformatie te omarmen.

Verschillende resultaten die dankzij Smarter 365 gehaald worden:

 • ROI gemiddeld minder dan 3 maanden
 • Verhoogde beveiligingsniveaus voor alle Smarter 365-klantcases
 • Verhoogde compliance op ten minste 50% van de Smarter 365-klantcases
 • Gemiddeld lagere infrastructuurkosten
 • Verhoogde flexibiliteit en schaalbaarheid van IT-oplossingen voor alle Smarter 365-klantcases
 • Verhoogde kostentransparantie en voorspelbaarheid van alle Smarter 365-klantcases

De afdeling HR kan dankzij Smarter 365 eenvoudiger medewerkers snel onboarden en veilig offboarden

Heel herkenbaar voor veel organisaties – en zeker in de Coronatijd: een nieuwe medewerker begint op 1 oktober, maar er is nog geen laptop en zeker de applicaties staan nog niet klaar. Dat is ten eerste niet erg gastvrij, maar beperkt ten tweede ook de directe productiviteit van deze nieuwe collega. Dankzij de verregaande automatisering van Smarter 365 van Eshgro kan de digitale werkplek voor een nieuwe collega op afstand heel eenvoudig worden aangemaakt op afstand. Het enige dat die persoon dan nog moet doen is de stappen in de wizard volgen op z’n laptop (eigen device of een die verstrekt is) en alles volgt automatisch. Ook de applicaties op de smartphone worden meegenomen, de rechten, de emailadressen en de Microsoft Teams instellingen. Dit is zo eenvoudig dat de afdeling IT er ook niet meer voor nodig is en ook de afdeling HR deze taak op zich kan nemen. Daarmee wordt een heleboel leed en verloren tijd voorkomen.

Maar ook het offboarden van medewerkers die vertrekken kan zo makkelijker worden geregeld. Daarmee wordt weer voorkomen dat er nog mensen in bedrijf kritische applicaties kunnen die daar niets meer te zoeken hebben.