null

Hardware

Epos

Premium audio & video oplossingen voor elke zakelijke professional

.

EPOS is onderdeel van de Demant Group uit Kopenhagen, een van de grootste gehoorzorg organisaties ter wereld met ruim 115 jaar ervaring. EPOS, bekend om zijn zakelijke headsets en speakerphones introduceert zichzelf nu ook als AV leverancier.  Alle oplossingen van EPOS zijn ontwikkeld op basis van “EPOS BrainAdapt™”. Het is een combinatie van technologieën om het luisteren via headsets, speakerphones en videovergaderen te optimaliseren voor de hersenen. Uiteraard functioneren de EPOS producten in perfecte samenwerking met Microsoft Teams.

EPOS BrainAdapt™

Het is de missie van EPOS om audio- en video ervaringen te perfectioneren. Zo maakt EPOS gebruik van  richtmicrofoons waarmee stemgeluid wordt geïsoleerd. Tegelijkertijd wordt op basis van geavanceerde AI-technologie geluidsomgeving weg gefilterd. De headsets, luidsprekers en video solutions geven een zo natuurlijk geluid door waarmee het cognitieve geheugen zo min mogelijk wordt belast. Op basis van tientallen jaren psycho akoestisch onderzoek heeft EPOS de gegevens over hoe en wanneer de hersenen het beste presteren geanalyseerd. Vanuit dat onderzoek zijn de algoritmen en akoestiek dusdanig afgesteld op de producten, zodat ze het cognitieve geheugen minder belasten. Dit is dus de premium kwaliteit voor zowel zender als ontvanger, waarmee digitale vergaderingen en afspraken optimaal kunnen worden beleefd. Gebruikers van EPOS kunnen zo langer geconcentreerd werken en zijn duidelijk minder moe aan het einde van de werkdag.

EXPAND Vision 3T

All-in-one video-oplossing voor Microsoft Teams Rooms voor het slimme kantoor van

vandaag. Neem met één druk op de knop deel aan vergaderingen en geniet van een volledige Microsoft Teams-ervaring. Verbeter de samenwerking met full HD-video, uitzonderlijke stemopname en ruisonderdrukking aangestuurd door EPOS AI™. Eenvoudig in te stellen en te installeren, inclusief alle functies van Microsoft Teams. Ervaar een persoonlijke  vergadering met waarneembare gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal, stemmen en uitzonderlijke helderheid die de productiviteit verhogen.

Voor meer informatie

https://www.eposaudio.com

IMPACT 5000 serie

Maak kennis met een op de toekomst voorbereide headsetserie. Dankzij een plug-and-play  DECT dongle voor de PC of laptop is de IMPACT 5000 serie net zo dynamisch als de gebruiker. DECT connectiviteit betekent veilige verbindingen, hoge kwaliteit, stabiliteit en langere afstand. Beschikbaar in mono en stereo.

EXPAND 80

Breng deelnemers aan een vergadering dichter bij elkaar met een hoogwaardige en schaalbare speakerphone voor maximaal 32 mensen in de ruimte. Dankzij zes adaptieve, beamforming microfoons die de menselijke stem isoleren van galm en omgevingsgeluid, wordt iedereen in de ruimte gehoord en zijn gesprekspartners die niet op kantoor zijn dichterbij het gesprek. Afgewerkt met strak en hoogwaardig Scandinavisch design.

De ADAPT 600-serie

Optimaliseer focus en productiviteit overal met de ultieme headset aangestuurd door EPOS AI™ voor kristalheldere gesprekken, adaptieve Active Noise Cancelling, superieur stereogeluid en machine learning. Met adaptieve ANC wordt concentratie vastgehouden door het geluid in de  werkomgeving te monitoren en de ruisonderdrukking aan te passen, zelfs door windgeruis buitenshuis te verminderen. Begin onmiddellijk samen te werken via een speciale knop waarmee Microsoft Teams opgestart wordt op de laptop via de meegeleverde USB dongle.