null

Add-On Software

Avepoint

IMPLEMENTEER EN AUTOMATISEER DATAPRO- TECTIE IN MICROSOFT 365 EN TEAMS

.

AvePoint biedt de enige volledige suite van SaaS-oplossingen voor het migreren, beheren en beschermen van data in Microsoft 365. Deze oplossingen zijn ontworpen om oversharing in Microsoft 365 te voorkomen met geautomatiseerd beleid dat niet alleen controles toepast, maar ze ook afdwingt. Onze multi-tenant oplossingen zijn beschikbaar bij meer dan een dozijn distributeurs in meer dan 100 cloud market pla- ces wereldwijd, zodat managed service providers hun kleine en middelgrote zakelij- ke klanten beter kunnen ondersteunen en beheren.

Teams proactief beheerd

Meer dan 250 miljoen maandelijkse gebruikers vertrouwen nu op Microsoft Teams.

Deze snelle groei van gebruikers en hun gegevens onderstreept waarom IT-beheerders een diepgaand begrip moeten hebben van het data-ecosysteem van hun organisatie. En zoals elk kritisch bedrijfssysteem moet Teamsproactief worden beheerd, om ervoor te zorgen dat de gegevens veilig zijn. Vraag uzelf in diecontext af: Kunt u het wie, wat, wanneer, waar, waarom en hoe van de gevoelige bedrijfsgegevens van uw organisatie beantwoorden?

Microsoft adviseert back-up diensten zoals die van Avepoint

AvePoint-oplossingen zoals Policies & Insights en Cloud Governance verbeteren de se- curity t.a.v. collaboration en daardoor ook de productiviteit van IT-teams en organisaties als geheel. Het oplossen van die collaboration security issues als gevolg van oversharing en snel groeiende omgevingen is voor de meeste organisaties de beste manier om een meergestructureerde, veilige en efficiënte digitale transformatie op gang te brengen. Om ervoorte zorgen dat organisaties kunnen herstellen van permission fiasco’s, corrupte con- tent ofcomplexe data loss scenario’s, is er een cloud-to-cloud back-up nodig die helpt het beste te maken van een worst-case scenario. Als clouddiensten worden geleverd met een Service Level Agreement (SLA), dan dekken die niet alles. SLA’s zijn gericht op het waarborgen van de beschikbaarheid van uw clouddienst. Daarom moedigen cloudprovi- ders zoals Microsoft hun klanten zelfs aan om back-up- en recovery oplossingen van der- den te zoeken. Met AvePoints Cloud Backup bent u beschermd!

Voor meer informatie én contactgegevens

www.Avepoint.com

Security Checklist voor Organisatie

 • Wie heeft er toegang tot uw bedrijfsgegevens?
  Zijn er gebruikers die overgeprivilegieerd zijn? Zijn ze extern aan de organisatie? Zijn er gasten in uw Active Directory die dat niet zouden moeten zijn?
 • Welke gegevens zijn gevoelig?
  Niet alleen op basis van regelgeving, maar op basis van de waarde ervan voor uw organisatie?
 • Welke gegevens zijn überhaupt geclassificeerd?
  Check dat hun oorspronkelijke instellingen en de daarop geplaatste beveiligingscontroles?
 • Waar staan uw bedrijfsgegevens?
  Hoe zijn ze georganiseerd? Welke Teams (en eigenlijk hun bijbehorende SharePoint-sites) herbergen gevoelige gegevens?
 • Hoe handhaaft?
  Wanneer hadden bepaalde gebruikers voor het laatst toegang tot documenten?
 • Waarom worden bepaalde Teams aangemaakt en wat is het doel van de samenwerking?
  Hoe beïnvloedt u uw dataprotectie beleid? Hoe volgt u uw totale blootstelling aan risico’s en de vermindering ervan in de tijd?